Izvor: Glossy
14.11.2023 u 12:07
0

DIJETA MIRE ŠKORIĆ TOPI KILOGRAME: Pripremite zdrav obrok za 15 minuta

Mira Škorić i danas ima devojačku liniju

Zahvaljujući pažljivo odabranim namirnicama Mira danas ima devojačku liniju.

Popularna pevačica Mira Škorić tokom svoje dugogodišnje karijere prolazila je kroz razne životne faze. O jednoj, bolnoj, pričala je često u medijima, a ticala se bolesti s kojom se borila.

Mira se godinama borila sa karcinomom štitne žlezde, a to je značilo da mora da vodi računa šta unosi u ogranizam. Zdrava ishrana se podrazumevala, pa je pevačica iz dana u dan otkrivala nove recepte i priremala ih.

Među njima se našao i recept za potaž od brokolija, koji je zavolela, pa ga i danas veoma rado sprema. Ona je jednom prilikom podelila recept za ovo ukusno jelo, a na vama je da ga probate i možda se i vi zaljubite u njega.

Potrebno je:

brokoli

pileća supa

pavlaka ili mileram

biber

dvopek ili hleb

Brokoli staviti da se obari, a možete da dodate i drugo povrće po želji, karfiol ili malo krompira. Kada je to gotovo, štapnim mikserom umutite, dodate vodu do željene gustine, može i da se doda kocka povrtne supe ili pileće, zavisi da li želite posnu ili mrsnu varijantu.

Prilikom serviranja dodati kašičicu pavlake ili milerama, biber ako volite i želite. Može se jesti i uz dvopek ili hleb koji prepečete u rerni poput brusketa.

Ako želite da smršate, sve uradite isto, ali nemojte da dodajte pavlaku, već kiselo mleko, jer je manje masno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter