Izvor: kosvo online
03.10.2023 u 21:34
1

GORI KERBER I OD KURTIJA: Osmani na CNN opet samo optužuje i ignoriše pitanja o ZSO

Predsednica takozvanog Kosova Vjosa Osmani izjavila je za da međunarodna zajednica treba da uvede sankcije Srbiji zbog oružanog napada u Banjskoj.

Najavila je da će Kosovo objaviti dokaze o „direktnim naređenjima koja su došla od Vučića“ za oružani incident u Banjskoj, kada je poginuo jedan pripadnik KP i trojica napadača srpske nacionalnosti.

AMBASADOR SAD: Povlačenje trupa i hapšenje Radoičića dobar korak,potrebno političko rešenje

„Imamo jasne dokaze koje ćemo objaviti u narednim danima o direktnim naređenjima koja su došla od Vučića“, kazala je ona u intervjuu sa Kristijanom Amanpur.

Osmani nije odgovorila da li će Priština formirati Zajednicu srpskih opština, već je rekla da je Kosovo „pod napadom“.

Osmani je rekla da Kosovo traži da Srbija izruči Milana Radoičića i druge koji su učestvovali u nasilju u Banjskoj, za koje je rekla da predstavljaju teroristički napad sa ciljem aneksije severa Kosova „po uzoru na Krim

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GORI KERBER I OD KURTIJA: Osmani na CNN opet samo optužuje i ignoriše pitanja o ZSO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter