Izvor: BLIC.RS
04.08.2023 u 13:42
0

PEVAČICA SNIMLJENA U KRAĐI: Oglasila se posle SKANDALA, negira sve i PRETI PRIJAVOM vlasnici butika!

Sandra Čaprić navodno je ukrala minđuše u jednom butiku u Budvi, koje koštaju 60 evra. Ubrzo su snimci sa sigurnosnih kamera isplivali u medije, a sada se ovim povodom oglasila i Čaprićeva.

Pevačica je negirala, a onda i izjavila da će osoba koja je poslala snimak sa sigurnosnih kamera, dobiti prijavu.

– No coment, dobiće prijavu, ko to ke*a… dajte mi video- napisala je osumnjičena.

Naime, ovaj incident, se prema pisanju domaćih medija desio u junu i pevačica je prijavljena policiji, vlasnica radnje je detaljno opisala kako je sve izgledalo.

– Dana 19. 6. 2023. radnica me obavestila da je došla izvesna Sandra Čaprić iz Srbije, koja se bahato ponašala, govoreći kako je ona pokretna reklama za naš butik i slično, nakon čega je otišla. Naknadno je videla da nedostaje par minđuša sa kristalima, vrednosti 60 evra. Odmah sam preko telefona, koji je povezan sa video-nadzorom, ustanovila da je ona otuđila taj par minđuša. Poslala sam poruku na njenoj Instagram stranici, tj. njenom zvaničnom nalogu (s obzirom na to da ima 85.000 pratilaca i verifikovan je, pa to dokazuje da je zvanično njen profil), i napisala: „Poštovana Sandra, vratite minđuše ili donesite novac.“ Ona posle dva sata odgovara: „Okej“ – izjavila je vlasnica butika u policiji, pa potom otkrila da ju je Sandra Čaprić vređala i pretila.

NEZAPAMĆEN SKANDAL NA NASTUPU SLAVNE PEVAČICE: Fan je POLIO piće, a ona mu ŽESTOKO UZVRATILA (VIDEO)

– Njenom menadžeru sam rekla da joj on pomogne da vrati novac ili donese minđuše, ili ću podneti krivičnu prijavu. Zatim mi je Sandra preko Vocapa poslala poruku: „Pošaljite žiro račun i bez nervoze.“ Poslala sam joj profakturu sledećeg dana i rekla joj da uplati do 12 sati novac. Ona mi je odgovorila: „Dobićete novac do 12 sati zaboravite“ – navodi preduzetnica iz Budve.

– Dana 21. 6. dobila sam poziv od Sandre Čaprić i upućene pretnje „najveći problem životni ćete da imate, zgaziću vas, maći ću vas sa lica zemlje“ i još niz uvreda i psovki. Tada mi je poslala i poruku: „Ti si u problemu, kravo!“ Zatim sa profila Instagram stranice pod imenom „cindycokic“ šalje poruke na profil butika „ninas oficial“ sadržine „još jedna greška, nećete dobiti ni 60 evra, ni **** da izbijete oči, ja sam u Beogradu, glupi ljudi. Kreteni glupi“ – navela je vlasnica butika iz Budve, pa otkrila da na kraju protiv pevačice nije podnela prijavu zbog krađe, već zbog pretnji upućenih njoj i firmi jer je govorila „zatvoriću vas, slomiću sve“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter