Izvor: Tanjug
24.04.2023 u 15:16
1

PREDSEDNIK VUČIĆ UVEK S VIZIJOM: „Ponosno kažem, ja sam taj koji je doneo odluku da se gradi Beograd na vodi“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan što je on bio taj koji je rekao da se počne sa izgradnjom Beograda na vodi i da se poruše “protivpravno podignute udžerice“ pomoću kojih su “neki pravili ekstraprofit“ za sebe.

SPREMNI UGOVORI O ZAPOSLENJU: Predsednik Vučić sutra na uručenju diploma medicinarima

“Sa ponosom vam saopštavam – ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se gradi Beograd na vodi. Da se ruše protivpravne udžerice. Ja sam taj“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Na novinarsku konstataciju da je na danas sedma godišnjica od rušenja u Savamali, i na pitanje ko su “kompletni idioti“ koje je pomenuo pre sedam godina, Vučić je rekao da su to oni koji su udžerice srušili noću umesto u toku dana, i da su to oni koji nisu zvali njega da bude tu.

“Kompletni idioti su oni koji me nisu poslušali da je sve to trebalo da sruše usred bela dana i da mene zovu da upravljam bagerima ili buldožerima, da sve to porušimo u po bela dana i izgradimo najlepši mogući grad u gradu, ponos čitave nacije. Idiotska je ideja bila da to učine tokom noći umesto tokom dana“, kazao je Vučić.

„Ponosan sam na taj projekat, promenili smo sliku Beograda i Srbije, uradili smo mnogo za našu zemlju i doneli smo mnogo novca Beogradu i Srbiji. Nastavićemo da se borimo za našu zemlju, uprkos svima koji bi da rade protiv sopstvene zemlje i koji postavljaju prepreke“, rekao je Vučić.

On je istakao da mu je žao što on i njegovi politički protivnici imaju različite snove.

“Moj san je bio Beograd na vodi. Žao mi je što su vaši snovi protivpravno podignute udžerice, koje su služile da se preko njih bogate pojedini tajkuni. Uvek ću biti za Srbiju i protiv onih koji sputavaju njen razvoj“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ UVEK S VIZIJOM: „Ponosno kažem, ja sam taj koji je doneo odluku da se gradi Beograd na vodi“”

  1. Problem i jeste u tome sto se predsednik ponosi Beogradom na vodi, simbolom kriminala, korupcije, koji vecini gradjana ne treba, zarazliku od bolnica, porodilista, skola, .. Cega se pametan stidi, budala se ponosi

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter