Izvor: Happytv.rs/Blic.rs
24.10.2023 u 08:12
0

DANAS BEZ STRUJE DELOVI 10 BEOGRADSKIH OPŠTINA: Tri naselja na Voždovcu i bez vode! Ovo je detaljan spisak ulica

Bez struje tokom većeg dela dana, biće stanovnici nekoliko opština u Beogradu, dok će delovi Voždovca i Barajeva biti i bez vode.

Kako je najavljeno iz beogradskog „Vodovda i kanalizacija“ bez napajanja električnom energijom, ali i bez vode na Voždovcu će doći zbog radova „EPS Distribucija“ Beograd,

Na Voždovcu bez vode do 19 sati

Do prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, doći će u utorak, u vremenu od 10 do 19.

Bez vode će ostati potrošači u naseljima Beli potok, Pinosava i Dugo polje, najavili su iz Vodovoda.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, ali molba za potrošače je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

U Barajevu od utorka do subote povremeni prekidi

Na opštini Barajevo će od utorka do subote dolaziti do povremenih prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode u vremenu od 22 do 06. sati.

RADNIK TEŠKO POVREĐEN: Nesreća na gradilištu u Beogradu

Razlog tome je jer će ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvoditi planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na toj opštini. Ulice koje će osetiti umanjen pritisak ili nestanak vode su:

24/25.10.2023. godine – u naselju Barajevo i u Ulici lipovički put, sa bočnom mrežom pripadajućih ulica

25/26.10.2023. godine – u naseljima Baćevac i Meljak

26/27.10.2023. godine – u naseljima Šiljakovac, Guncati, Vranić

27/28.10.2023. godine – u naseljima Lisović i Beljina

Iz Vodovoda su saopštili da u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

STIŽE NOVA POMOĆ DRŽAVE: Evo ko će sve imati pravo na manji račun za struju
PIXABAY/ilustracija

 

Zamolili su potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a da će se njihove ekipe truditi da radove obave u što kraćem roku. Građanima su se zahvalili na strpljenju i razumevanju, te poručili da će planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediti da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Delovi čak 10 opština bez struje

U utorak će delovi čak 10 beogradskih opština biti bez struje, tokom različitih perioda dana.

Stari Grad, Palilula, Voždovac, Čukarica, Zemun, Grocka, Barajevo, Obrenovac, Mladenovac i Surčin su opštine u kojima će više ulica biti bez napajanja električnom energijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter