Izvor: kurir.rs
18.10.2022 u 15:51
0

DOJAVA O BOMBI NA 11 LOKACIJA U BEOGRADU!

Stigla je dojava da je postavljena bomba na 11 adresa. Na teren su odmah izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Inače, kako se navodi u mejlu, bomba je navodno postavljena na ukupno 11 adresa- u crkvi Svetog Marka, kladionici Meridijan na Banjici, Tržni centar Ušće, Filozofski Fakultet Univerziteta u Beogradu, na trećem spratu, potom u Studentskom domu na Karaburmi, stadionu Rajko Mitić, Klinici za psihijatrijske bolesti Laza Lazarević, Megatrend univerzitetu, kao i na aerdoromu „Nikola Tesla“, u ICT Playground-u.

PARALIŠUĆI STRAH SE „UVUKAO U KOSTI“ I NE JENJAVA: Dojave o bombama u 40 vrtića, škola i bolnica na Krimu!

U mejlu se navodi da nije reč o „jeftinim uređajima“, već je reč o C4 plattičnom ekplozivu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na svaku bombu su nakačane ampule sa Karfentanil nervnim agensom, poput onog koji je fašistički diktator Putin koristio i na civilima i na Čečenima u Dubrovka pozorištu – piše u mejlu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter