Izvor: Novosti
24.07.2021 u 10:10
0

GRAĐANI UPORNI! Nastavljen protest i blokirana ulica na Karaburmi!

-ŽITELJI Karaburme nastavili su danas protest u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi započet nakon vesti o smrti devetogodišnjeg dečaka u saobraćajnoj nesreći tražeći da odgovorni za njegovu smrt bude propisno kažnjen.

VAŽNO:

ĐUKANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ZAKON U SREBRENICI: Ovo što je Valentin Incko uradio u BiH je totalno kukavički! (VIDEO)

SASLUŠANA ČETVORICA ZA SILOVANJE DEVOJKE: Požalila se majici da je napastvovana na rođendanu – okrivljeni se branili ćutanjem!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

ANA BRNABIĆ O NESREĆI NA KARABURMI: Šta god kažete biće suvišno – to što je ovaj čovek uradio je UŽASNO!

Građani Karaburme poručuju da će nastaviti blokadu ulice i traže da odgovorni za smrt dečaka bude pripisno kažnjen.

Takođe, traže i krivičnu odgovornost sudije za prethodni postupak koji je doneo odluku da se G. L. brani sa slobode.

Na ulici će, kažu, ostati, do hapšenja sudije.

Muškarac G. L., osumnjičen da je u nedelju uveče pregazio dvojicu dečaka, starih devet i četiri godine, i njihovog oca, pa potom pobegao, juče je uhapšen.

Ministarka pravde Maja Popović koja je pozdravila odluku Prvog osnovnog suda, dodajući da će inicirati preispitivanje postojanja odgovornosti kod postupajućeg sudije za prethodni postupak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter