Izvor:
23.11.2016 u 15:51
0

NOĆ U BEOGRADU: U četiri saobraćajna udesa lakše povređene četiri osobe

Četiri osobe lakše su povređene u četiri saobraćajna udesa u Beogradu, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.35 u Grgetečkoj ulici, na Zrenjaninskom putu, lakše je povređen mladić (20). On je prevezen u Urgentni centar.

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22.00 na Mostarskoj petlji u smeru ka Novom Beogradu. Mladić (20) zadobio je lakše povrede glave u udesu koji se dogodio oko 21.25 na raskrsnici Gandijeve i Ulice Jurija Gagarina.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.00 na parkingu u blizini benzinske pumpe "Zmaj" u Zemunu jedan muškarac je lakše povredio glavu. On je prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Macura je kazala da je Hitna pomoć noćas obavila 121 intervenciju, a da su najčešće medicinsku pomoć tražili astmatičari i ljudi sa bolom u grudima.

Novosti.rs
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter