Izvor: Blic
28.09.2022 u 13:39
0

„PREUZIMAMO SVE KORAKE KOJI SU U NAŠOJ NADLEŽNOSTI“: Oglasio se direktor škole u kojoj su BRUTALNO ZLOSTAVLJALI đaka prvog rareda!

– Incident se desio na malom odmoru, u muškom toaletu koji koriste učenici od 1. do 4. razreda. Dete srećom nije povređeno, dobro je i danas je normalno prisustvovalo nastavi. Roditelji su upoznati sa situacijom, a mi radimo intezivno na tome da otkrijemo sve okolnosti događaja – rekao je Nebojša Trifić, direktor OŠ „Miloje Vasić“ u Kaluđerici nakon uznemirijuće vesti da su prvaku trojica starijih učenika u toj školi stavljali glavu u ve-ce šolju i udarali je o zid.

Prema njegovim rečima, ne mogu da daju previše detalja dok se ne utvrde sve činjenice, a prema prvim informacijama, trojica starijih učenika nasrnula su na A. D. dok je stajao kod pisoara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oni su ga gurali dok je stajao kod pisoara, ali, opet navodim, radimo na tome da otkrijemo šta se zaista desilo. U međuvremenu, škola preuzima sve korake koji su u našoj nadležnosti, čim budemo utvrdili ko je počinilac spovešćemo sve kako ide u skladu sa zakonom. Škola će preduzeti sve mere da se to više ne dešava. Najbitnije je da je dete zdravo, da nije povređeno i da je danas bilo normalno u školi, da nema posledica – rekao je direktor Trifić.

Podsetimo, u Osnovnoj školi „Miloje Vasić“ u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

STAVLJALI MU GLAVU U WC ŠOLJU, A ONDA UDARALI ISTOM O ZID: Brutalni napad na učenika prvog razreda u Kaluđerici!

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter