Izvor: Tanjug
02.07.2020 u 10:10
0

Vesić: U gradskom prevozu 95 ODSTO PUTNIKA NOSI MASKE

Meru obaveznog nošenja maski u gradskom prevozu poštuje 95 odsto putnika i time pokazuju veliku odgovornost i prema sebi i prema drugima, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Naveo je i da su građani pokazali da su odgovorni, te se nada da sankcije neće biti neophodne.

– Da bi se sankcije sprovodile morale bi da budu donete odluke o tome. Apeli su se pokazali više nego dovoljni – naveo je on.

OVO MORATE ZNATI

GRČKO-MAKEDONSKA GRANICA OSTAJE ZATVORENA Na Evzoniju rampa za strance do daljnjeg

Šarović: ĐACI OD SEPTEMBRA JEDNE NEDELJE U ŠKOLU, A DRUGE NEDELJE ONLAJN NASTAVA KOD KUĆE

RUSIJA GLASALA ZA PUTINA! Nakon referenduma, ruski predsednik može ostati na vlasti još OVOLIKO GODINA!

HITLEROV NAJBOLJI PRIJATELJ Jedini mu je govorio „ti“, a ZAVRŠIO JE NA NAJSTRAŠNIJI NAČIN!

Kako kaže, od juče je gradski prevoz počeo sa letnjim redom vožnje, jer je sezona godišnjih odmora, škole ne rade, te da nema potrebe za veći brojem autobusa.

– Naša procena je da je 50 odsto javni prevoz popunjen, tako da nema razloga da bude vise autobusa na ulicama. Osim šest linija gde je popunjenost 80 odsto u špicevima gde ćemo dodatno intervenisati novim vozilima – rekao je Vesić.

On je naglasio da se mora naći način da se mere koje je Krizni štab predložio poštuju, jer privreda u Beogradu ne sme da stane. Podseća da privreda u prestonici učestuje sa 40 odsto u BDP-u zemlje.

SIGRUNO ĆE VAS ZANIMATI

BRZINSKI RECEPT: ITALIJANSKE LAZANJE, ALI NA SRPSKI NAČIN!

Osam pogrešnih poteza koji kvare seks

TRAMP STAO U ODBRANU PUTINA: Laž je da su Rusi plaćali talibane!

NOVA PRAVILA U APARTMANIMA Pre nego krenete u GRČKU, ovo MORATE ZNATI!

– Trudiimo se da u dogovoru sa vlasnicima trgovinskih lanaca, kafića, tržnih centara nađemo način kako da se mere ispoštuju i da oni nastave da rade. U Beogradu 20.000 ljudi živi od sektora usluga, od sektora ugostiteljstva – naveo je on.

Apeluje da se poštuju mere, da ugostitelji zaštite goste i zaposlene i da privreda nastavi da radi.

– Srećan sam što smo u Beogradu uspeli da pronađemo meru, da radnje nastave da rade, restorani, tržni centri, ali da se sprovode epidemiološke mere. Nijedna zemlja više ne može da dopusti sebi da stane privreda – zaključio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter