Izvor: kurir.rs
08.07.2020 u 15:37
0

VUČIĆ: Pooštravanje mera za Beograd!

Kako je predsednik Vučić rekao, Krizni i epidemiološki štab će doneti sutra nove mere, te da će to verovatno biti pooštravanje mera, ali bez uvođenja policijskog časa.

– Biće pooštravanja mera za Beograd. Imajući u vidu težinu situacije sa kojom se suočavamo, ja sam imao u vidu vanredno stanje. Mere će se pooštriti, ali neće biti policijskog časa. Ja nisam za to, ali poslušaću kolege. Poštovaću mišljenje struke. Posle svega što je sinoć bilo, bilo bi me sramota da odstupim od svojih reči i teško mi je da tako odlučim, ali slušam struku – rekao je Vučić.

– Sinoć u Beogradu bili smo svedoci najbrutalnijeg političkog nasillja u poslednjih nekoliko godina, bili smo svedoci brutalnog političkog nasilja. Srbija u prethodnih osam godina, za razliku od nekih ranijih vremena, u potpunosti je poštovala slobodu okupljanja, drugačijeg mišljenja, i nikada nije ugrozila to pravo svojim građanima. Sinoć, iako su neki to pokušali da pravdaju pričom o korona virusu, bili smo svedoci agresivnog političkog protesta, a nakon toga, u suprotnosti sa svim aktima, dogodilo se to da su lica desničarske orjentacije, a nema nikakve sumnje da je na skupu bilo i onih koji su bili tu zbog korone i nezadovoljstva zbog toga, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter