Izvor: Novosti/b92
28.07.2023 u 11:36
0

DRAMA NA KOSOVU SE NASTAVLJA: Dugim cevima regulišu saobraćaj

Maltretiranje Srba se nastavlja

Pripadnici tzv. kosovske policije nastavljaju da maltretiraju građane na KiM, a najnoviji incident se dogodio u Kosovskoj Mitrovici, prenose tamošnji mediji.Lokalni portal iz Kosovske Mitrovice „Daj glas“ objavio je da pripadnici tzv. kosovske policije regulišu saobraćaj dugim puškama.

Kosovo online
Kosovo online

Dalje se navodi da su se „građani žalili da neki specijalni policajci nisu imali strpljenja. Iako su imali pravo da se kreću, svadbarska kola su ostala da čekaju nekoliko minuta“.

Strpljenje policajaca je brzo ponestalo , a dvojica su uspela da zaustave automobile kako bi mogli da prođu.

„Ali ono što se ističe jeste da je jedan od policajaca izašao iz vozila držeći dugi pištolj u ruci. Građanima se nije dopalo „regulisanje“ saobraćaja izlaganjem „strašnom“ oružju“, kaže se dalje članku portala „Daj glas“.

KANCELARIJA ZA KIM ISTIČE: „Erden Atić nastavlja da se ponaša kao okupacioni upravitelj“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter