Izvor: Novosti
24.09.2021 u 13:26
0

U LESKOVCU BUKTI KORONA: Hospitalizovano 116 ljudi

U POSLEDNJIH 24 časa leskovačka Kovid bolnica imala je 18 prijema, dok je otpustila osam pacijenata, pa je trenutno hospitalizovano 116 pacijenata.

PROČITAJTE JOŠ: RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“- Uvođenje Kovid propusnica sve izvesnije

Od ovog broja 110 ljudi je pozitivno na opaki virus, pet ima negativan nalaz, jedan čeka rezultate testiranja, a 89 pacijenata je na terapiji kiseonikom.

Opšta bolnica u Leskovcu je saopštila da u pomenutom periodu nije bilo transporta obolelih u Kovid bolnicu u Kruševcu, dok se u gradu na Veternici leči 81 Leskovčanin, po 12 pacijenata iz Vlasotinca i Lebana, tri iz Medveđe, dva iz Beograda i jedan iz Aleksinca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter