Izvor:
31.03.2018 u 13:08
0

AGASI NAPUSTIO ĐOKOVIĆA: Imao sam najbolju nameru, želeo sam da pomognem Novaku!

Legendarni Andre Agasi više nije trener Novaka Đokovića, javlja ESPN.

Agasi je u prethodnom periodu radio u Novakovom stručnom štabu kao povremeni trener, pošto je uz Srbina bio, uglavnom, na većim turnirima.

Imao sam najbolju nameru, želeo sam da pomognem Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nismo saglasni oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere – izjavio je legendarni Amerikanac za ESPN.

Posle njegovog odlaska, Đoković će nastaviti da radi samo sa stalnim trenerom Radekom Štepanekom.

Agasi je deo Novakovog tima postao uoči prošlogodišnjeg Rolan Garosa, ali u međuvremenu se dogodio pad u karijeri srpskog igrača, uslovljen povredom lakta i propuštanjem većeg dela prošle sezone.

Od starta ove Srbin je ispao u četvrtom kolu Australijan opena, a Masterse u Indijan Velsu i Majamiju završavao je na startu.

Pored dobrog odnosa koji su i jedan i drugi isticali tokom perioda saradnje, Agasi je nekoliko puta izjavljivao i da sa Đokovićem radi bez finansijske naknade.

Telegraf
Foto: Twitter/Suart Fraser

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter