Izvor:
18.04.2017 u 19:50
0

Ameri odgovorili Severnoj Koreji: RADIĆEMO SA KINOM DA NE DOĐE DO RATA!

Američki ministar odbrane Džejms Matis izjavio je danas da je neuspešno testiranje rakete koju je Severna Koreja izvršila tokom proteklog vikenda bilo pokušaj izolovane zemlje da isprovocira nešto, upozorivši da će SAD sarađivati sa Kinom u pokušaju smanjivanja napetosti, prenosi Rojters.

U obraćanju novinarima na putu ka Bliskom istoku, Matis je kazao da uprkos tome što poslednji test koji je izvršio Pjongjang nije bio proba interkontinentalne balističke rakete, i dalje je reč o nesmotrenom potezu.

"On pokazuje zbog čega sada tako blisko sarađujemo sa Kinezima, a to je da bimo to stavili pod kontrolu i da nam cilj bude Korejsko poluostrvo bez nuklearnog naoružanja", naveo je Matis.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter