Izvor: Tanjug
17.01.2023 u 08:07
0

AMSS PORUČUJE: Oprez u vožnji zbog vetra i mokrih kolovoza

Povremeno će danas jak jugoistočni vetar otežavati vožnju, a posebno vozačima koji upravljaju vozilima sa prikolicom, teretnim vozilima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. JANUAR: Mestimično sa kišom i pljuskovima, na planinama sneg, temperatura do 16 stepeni

Neprijatni i opasni udari vetra koji utiču na zanošenja vozila treba očekivati u Vojvodini, najači su na putevima u Banatu, na području Braničeva, pored Save i Dunava, na Kopaoniku, ali i preko planinskih prevoja zapadne i centralne Srbije.

Povremena kiša će uslovljavati mokre kolovoze, a na putevima u jugozapadnim i južnim krajevima Srbije obilnije padavine u popodnevnim i večernjim satima doneće i teže uslove za vožnju u ovim područjima.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časovam teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Batrovci i Šid zadržavaju se po dva sata.
Teretnjaci na Horgošu čekaju sat i po.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter