Izvor: tanjug
22.08.2021 u 07:29
0

AMSS PORUČUJE: Pojačan saobraćaj zbog kraja vikenda

Na putničkim terminalima graničnih prelaza u Srbiji saobraćaj je pojačan i povremeno dolazi do dužih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

AMS S dodaje da se očekuje da se, s obzirom na kraj vikenda, tokom dana na putevima i prelazima poveća broj vozila, kao i da treba računati i na vreme zadržavanja na prelazima u susednim zemljama.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

U „VIKEND JUTRU“: Otkrivamo kakav je položaj žena u Avganistanu, kako se brani srpska čast i sve goruće teme na TV HAPPY!

KON ZA „TELEMASTER“ NA TV HAPPY: Apelujem na vakcinaciju dece starije od 12 godina, potpuno je efikasna!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

Popodne su moguća i zadržavanja na naplatnim stanicama, na kojima trenutno, prema poslednjim informacijama JP „Putevi Srbije“, nema zadržavanja vozila.

Kako je saopštila Uprava granične policije, na Horgošu putnička vozila i autobusi na izlazu čekaju 90 minuta, na Gradini na ulazu čekaju 30 minuta, na Gostunu na izlazu takođe 30 minuta, kod Špiljana na izlazu 45 minuta, a na Batrovcima putnička vozila na izlazu čekaju 60 minuta, a autobusi tri sata.

Nema zadržavanja na teretnim terminalima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter