Izvor:
01.04.2018 u 21:10
0

Budimpešta: Sudar autobusa na aerodromu, devet povređenih!

Mađarska policija saopštila je da je nekoliko ljudi povređeno jutros u sudaru dva autobusa na Međunarodnom aerodromu "Ferenc List" u Budimpešti, prenosi MTI.

Navodi se da dvoje povređenih imaju ozbiljne povrede nakon sudara koji se dogodio na Terminalu 2B tog aerodroma.

Portparol mađarske Nacionalne službe hitne pomoći Pal Ðerfi izjavio je za MTI da je devetoro povređenih u udesu odvezeno u bolnicu.

"Oni većinom imaju poderotine, ali neki od njih imaju prelome kostiju", rekao je Ðerfi i dodao da niko od povređenih nije životno ugrožen.

Mađarska agencija navodi da su svi povređeni odrasle osobe različitih nacionalnosti, ne precizirajući o čijim se državljanima radi.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter