Izvor:
06.12.2016 u 13:59
0

Danas hladno sa jutarnjim mrazem: A za vikend nas očekuje pravo iznenađenje!

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom tokom dana od pet do devet stepeni Celzijusa, a od četvrtka se očekuje porast temperature, naročito za dane predstojećeg vikenda.

Kako saopštavaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnje jutro će proteći sa umerenim i slabim mrazom, između -6 i -1 stepen, i mestimičnom maglom.

U toku dana pretežno sunčano uz slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najviša dnevna temperatura će se kretati od pet i devet stepeni.

U Beogradu jutro hladno sa slabim mrazem i temperaturama od -4 do -1 C. Tokom dana pretežno sunčano, uz slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Najviša dnevna oko 6 C.

Prema prognozi, u narednih sedam dana očekuje se toplije vreme, posebno za dane vikenda. U sredu temperatura oko i malo ispod prosecnih vrednosti, a od četvrtka toplije.

U ponedeljak se očekuje prolazno naoblacenje koje ce usloviti pad temperature i mestimicno kisu, u brdsko-planinskim predelima sneg.

Tanjug
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter