Izvor:
13.11.2019 u 16:16
0

DIREKTOR NAMENSKE IZ LUČANA MOLI RADNIKE: Ne dolazite pred sud zbog suđenja za eksploziju! (FOTO)

Generalni direktor preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“u Lučanima Radoš Milovanović uputio je molbu zaposlenima da u petak 15.novembra ne idu u Ivanjicu i da se ne okupljaju ispred suda, u kojem bi trebalo da počne suđenje povodom eksplozije koja se dogodila u fabrici 2017, a u kojoj su poginula dva radnika.

Milovanović, koga Osnovno javno tužilaštvo u Ivanjici tereti, zajedno sa rukovodiocem pogona raketnih goriva Vladimirom Lončarevićem i rukovodiocem zaštite na radu Tomom Stojiće za teško delo protiv opšte sigurnosti., za šta je zaprećena kazna od jedne i po do tri godine zatvora, ovo pismo je uputio, kako kaže u želji da zaštiti radnike.

– Ne želim da zbog prisustva ispred suda ponovo doživite uvrede i pogrdne reči koje su žestoko upućivane na račun svakog radnika preduzeća posle vašeg dolaska u Ivanjicu 3. oktobra – naveo je Milovanović u pismenom obraćanju radnicima.

Milovanović je istakao da je spreman da se izbori sa, kako je naveo, neosnovanim i nepravednim optužnim predlogom, jer je, dodaje, svestan činjenice da ne snosi nikakvu krivicu i odgovornost.

Prošlo suđenje, zakazano za 3. oktobar, pa odloženo po odluci tužilaštva obeležilo je okupljanje nekoliko stotina ljudi, mahom zaposlenih u toj fabrici ispred suda, koji su došli da izraze podršku Milovanoviću.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva/ danas/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter