Izvor:
28.09.2018 u 18:51
0

„Đoković i Federer više NIKADA neće igrati zajedno u dublu!“

Novak Đoković i Rodžer Federer su na Lejver kupu u Čikagu prvi put zaigrali u dublu, ali njihov prvi nastup nije prošao dobro, pošto su poraženi od Južnoafrikanca Kevina Andersona i Amerikanca Džeka Soka.

Bilo je evidentno da Novak i Rodžer nisu uigrani, što se odrazilo u prvom setu, kada je naš as pogodio Švajcarca u leđa, a to je izazvalo salvu smeha na tribinama.

Posle njihove saradnje oglasio se i Mark Peči, bivši trener Endija Mareja, koji nije bio preterano oduševljen kako je sve to izgledalo na terenu.

Rodžer je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u dublu. Sa druge strane, Novak je osvojio samo jednu titulu u dublu, pošto ne igra tako često u toj konkurenciji. Igrao je sa Andersonom u Kanadi, ali je njegova igra mnogo kvalitetnija kada igra u singlu. Siguran sam da je i za Novaka i za Federera ovo nešto potpuno drugačije – rekao je Peči.

Zatim je nastavio da komentariše Noletovu i Federovu zajedničku igru.

Bila je to potpuno nova situacija za njih. Sumnjam da će se to ponoviti na nekom turniru, štaviše verujem da više nikada neće zaigrati zajedno u dublu. Dovoljan primer su Federer i Nadal, koji nisu igrali na zvaničnim mečevima posle nastupa u Lejver kupu prošle godine. Ovo je bio možda i poslednji put kada smo ih videli na istoj strani – dodao je trener Endija Mareja.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter