Izvor: BETA
19.09.2023 u 09:17
0

DR DRAGAN DELIĆ POZDRAVLJA PREPORUKE VLADE: Treba obaveštavati javnost o epidemiološkoj situaciji

Profesor infektologije i bivši direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Dragan Delić izjavio je da je dobro je da je Radna grupa ministarstva zdravlja za postupanje u uslovima pandemije kovida počela da radi svoj posao, ali da je predhodnih meseci nedostajalo da neko sa stručnim autoritetom izađe pred javnost i kaže kakva je epidemiološka situacija, koje su varijante virusa u toku, kolika je incidencija novoobolelih i kakve su kliničke slike.

Komentarišući objavljene preporuke u vezi sa novonastalom situacijom u Srbiji kada je reč o koroni, Delić je  rekao da očekuje od „te Radne grupe, da obaveštava javnost i da usmerava ponašanje građana“

NEĆETE VEROVATI KO JE BIO NAJBOLJI ĐAK VOJVODE PUTNIKA: Svi ste čuli za njega! (VIDEO)

Kad je Krizni štab prestao da radi mesecima je bilo potpuno prazno, bez informacija o epidemiološkoj situaciji, što nije dobro. Ljudi su potpuno opušteni“, kazao je doktor koji je ranije bio predsednik Republičke komisije o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter