Izvor:
11.04.2019 u 18:08
0

EKSKLUZIVNO U JEKU AFERE ZA HAPPYTV.RS, NOVINARKA LJILJANA STANIŠIĆ: Elitne prostitutke nam kvare društvo, svuda su oko nas! (VIDEO)

Ljiljana Stanišić, novinarka dnevnog lista "Kurir", u razgovoru za naš portal happytv.rs otkrila je kako određene elitne prostitutke kvare naše društvo pre svega zbog lažnih zanimanja. Zbog njihove želje da se sakriju često na udaru društva su pevačice, manekenke ali i druge devojke koje pošteno rade svoj posao, razlog svega toga su one koje koristi ta zanimanja kao paravan za svoj pravi posao. Ona je istakla da ne postoji novac za koji neko može kupiti istinu, i da su shvatili da to ne treba ni pokušavati. Šta je sve rekla u izjavi za naš portal happytv.rs pogledajte u našem video prilogu!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter