Izvor:
11.04.2019 u 19:06
0

VUČIĆ PASTORU: Hvala što ste podsetili koliko smo uradili!

Hvala vam što ste nas podsetili da smo uradili nešto važno u prethodnom periodu, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić obraćajući se lideru vojvođanskih Mađara Ištvanu Pastoru na početku govora na mitingu u Novom Sadu.

Mi Srbi i Mađari uvek smo imali razloga da kinjimo jedni druge. U poslednjih šest, sedam godina te razloge više i ne tražimo. Niko snažnije i jače ne podržava Srbiju od naših mađarskih prijatelja – rekao je Vučić.

Srbija i Mađarska su, ističe, dve zemlje koje u svemu sarađuju i koje se pomažu.

On je naglasio da Srbija ni sa kim tako dobro ne sarađuje na evropskom putu kao sa Mađarskom i zahvalio premijeru Mađarske Viktoru Orbanu, kao i predsedniku vojvođanske skupštine i lideru SVM Ištvanu Pastoru.

Podsetio je i da je ova vlast ispunila sve što je obećala Mađarima, za razliku od prethodne, koja je, kaže, obećavala "Ipsilon krak" Koridora 10 i fabrike, ali, kaže, nisu ispunili ništa.

Predsednik Srbije navodi da se tako radi i sa Rusinima i drugim nacionalnim manjinama.

Između nas nema razlike, živimo u jednoj otadžbini koja se zove Srbija. Nadam se da ćemo taj put poverenja umeti da gradimo i u budućnosti – poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter