Izvor: Happy BSC
16.01.2021 u 23:46
0

EKSPLOZIJA! Počelo je! Hitno prebacite na kanal HAPPY TELEVIZIJE!

Počelo je! Emisija kakva do sada nije viđena ni na jednoj televiziji u regionu. 

Emisija „Iza brave“ Happy televizije bez ikakave cenzure govori o surovom životu iza rešetaka. 

Ako ste ikada pomislili da znate šta se događa onog trenutka kada se vrata kazamata zatvore iza nekoga ova emisija će vam pokazati da ste se prevarili. 

Videćete da je to jedan svet u kojem više ne važe pravila svakodnevnog života i da je to pravo mučilište, naročito za one koji se bez ikakve krivice nađu iza rešetaka usled greške sistema. 

U emisiji imate priliku da pogledate iskrene ispovesti svih onih koji su prošli kroz taj pakao na zemlji. 

Ono što ćete čuti će vam zalediti krv u žilama. 

Prebijanja bez razloga, silovanja i mučenja su samo vrh ledenog brega mnogo strašnijih tajni koje kriju srpski kazamati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter