Izvor: Tanjug
14.04.2023 u 20:22
0

PODARIO MU JE BROJANICU I UPUTIO BLAGE REČI: Episkop raško-prizrenski posetio ranjenog Milana Jovanovića

Episkop raško-prizrenski Teodosije posetio je danas KBC Kosovska Mitrovica gde je smešten Milan Jovanović, kojeg je pre tri dana iz vatrenog oružja ranio pripadnik kosovske policije

Episkop raško-prizrenski Teodosije posetio je danas KBC Kosovska Mitrovica gde je smešten Milan Jovanović, kojeg je pre tri dana iz vatrenog oružja ranio pripadnik kosovske policije.

Nisu ostali nemi na nemili slučaj koji potresa: Kancelarija EU u Prištini i nemački ambasador Rode osudili su ranjavanje Milana Jovanovića

Vladika je povređenom Jovanoviću podario brojanicu i poželeo mu ozdravljenje i blagoslovene vaskršnje praznike, navela je Eparhija Raško-prizrenska na svom Tviter nalogu. Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici juče je odredio meru pritvora od 30 dana policajcu osumnjičenom za ranjavanje Jovanovića u blizini punkta Specijalnih jedinica kosovske policije.

Policajac koji je pucao na Milana Jovanovića tereti se za krivično delo „ubistvo u pokušaju“ i „manipulisanje dokazima“.

Trojica policajaca koja su bila sa njim osumnjičena su za „neprijavljivanje krivičnog dela“.

Kosovska policija je prvo negirala da je umešana u slučaj ranjavanja Milana Jovanovića iz Žerovnice, kod Zvečana, da bi zatim nekoliko sati kasnije saopštila da se za pomenuto delo ipak sumnjiči kosovski policajac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter