Izvor: BSC Happy
26.10.2023 u 08:11
2

EVO ŠTA JE REKAO GAVRILO PRINCIP PRE PUCNJA NA FRANCA FERDINANDA – LEGENDARNO VIDEO

Što si došao Bosnu pohoditi kad ti ne znaš srpski govoriti! Evo tebi srpska gramatika iz mojega automatika… – bile su legendarne Principove reči.

@bravarpera #Gavrilo#foryoupage #princip #viral #fyp #foryou ♬ original sound – BRAVARPERA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EVO ŠTA JE REKAO GAVRILO PRINCIP PRE PUCNJA NA FRANCA FERDINANDA – LEGENDARNO VIDEO”

  1. Pa Čovek je predivan , samo njega i Nikolu Teslu držim na frižideru kao one magnete , toliko su ga mučili i mučili u zatvoru , ali jedna devojčica je na pogrebnom ispraćaju kada je naša delagacija došla po muečnog i preminulog Gavrila tako lepo pričala o njemu , naravno uz ridanje i jecaje kako samo malo dete može shvatati tragediju Gavrila Principa . Ovo što je on rekao trebali bi se i danas držati svi na svetu , šta tražiš u tudjem sem da porobiš , pokradeš ili ubiješ , nisi došao da učiniš lepim život gradjanima iako se za tako nešto predstavljaju ,dolaze zato što su lenji, neće da rade, lakše je kada se tudje pokrade, zato što su pohlepni ali ima tu dosta i psihopata na raznim visokim položajima , na žalost postoje i oni , na svu sreću, ne većina , koji im i poveruju ili su plaćeni .
    Zato bi BRIKS zaista trebao da uspe . Sve je dobrovoljno ništa na silu, ništa pod moranje .
    Neka je laka zemlja Gavrilu Principu .

    19
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter