Izvor: BSC Happy
18.10.2023 u 16:42
0

FONDACIJA BRAĆA KARIĆ NASTAVLJA PREDIVNU TRADICIJU: Minibus i pokloni za OSNOVCE ŠKOLE RADOŠ TOŠIĆ na KOSOVU i METOHIJI!

Fondacija „Braća Кarić“ poznata po svojim humanitarnim aktivnostima nesebično od osnivanja pomaže sve one kojima je pomoć neophodna.

Fondacija „Braća Кarić“ poznata po svojim humanitarnim aktivnostima nesebično od osnivanja pomaže sve one kojima je pomoć neophodna.

Tako su i prilikom posete Pečkoj Patrijaršiji na praznik Pokrov Presvete Bogorodice osnivači Fondacije Braća Кarić, Milanka Кarić i Olivepa Кarić- Nedeljković posetile i osnovnu školu Radoš Tošić u Osojanima – opština Istok. Različitim akcijama, kontinuirano već godinama, fondacija Braća Кarić pomaže škole i decu na Кosovu i Metohiji . Školi Radoš Tošić u opštini Istok koja leži u istoimenoj Osojanskoj dolini početkom godine obezbeđen je minibus koji je bio neophodan za svakodnevno funkcionisanje dece. Ovom donacijom Fondacije Braća Кarić omogućeno je osnovcima da iz okolnih sela i udaljenih mesta olakšano putuju do škole. Time je ne samo pojednostavljena organizacija dolaska i odlaska u školu nego je i roditeljima smanjena briga i bojazan za sigurnost dece. Prilikom ove posete mališanima su uručeni poklon paketi sa školskim priborom i slatkišima koji su ih veoma obradovali i koji će im omogućiti bolje i lepše školske dane. Priredivši topao, iskren i srdačan prijem našoj delegaciji, direktor škole Milan Кovačević, se sa svojim učenicima zahvalio u ime svih roditelja, nastavnika kao i stanovnika ove opštine i uputio reči divljenja za gest nesebičnog davanja i dobrih namera u ovom teškom i nedaćama bremenitom trenutku.

 

Fondacija „Braća Кarić“ će i sa ostalim članicama upravnog odbora kao i sa pojedinačnim aktivnostima osnivača i u buduće planirati nove akcije, kojima će nastaviti da pomaže obrazovanje, rad i školovanje naše dece na Кosovu i Metohiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter