Izvor: Alo
27.03.2024 u 17:42
2

HITNO SAOPŠTENJE MUP-A: Obustavljena potraga za Dankom u Banjskom Polju i Brestovačkoj banji, devojčica tu NIJE PRONAĐENA

Ministarstvo unutrašnjih poslova dalo je saopštenje povodom pootrage za nestalom devojčicom iz Bora.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “HITNO SAOPŠTENJE MUP-A: Obustavljena potraga za Dankom u Banjskom Polju i Brestovačkoj banji, devojčica tu NIJE PRONAĐENA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter