Izvor:
04.04.2017 u 17:48
0

Horor: TERORISTA ISIS PLANIRAO DA UBIJE PAPU!

Tinejdžer pod imenom Santos Kolon iz SAD priznao je o svojoj povezanosti sa terorističkom organizacijom Islamska država i o planovima da izvede atentat na papu Franju za vreme njegove posete Filadelfiji 2015. godine.

Kolon je izgleda planirao i da izvrši još napada.

Kako javlja En-Bi-Si, pozivajući se na Ministarstvo pravde SAD Kolon je planirao da unajmi snajperistu za ubistvo pape.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/isis-zastava.jpg?m=1464398815

Mladić je uspostavio kontakt sa ubicom i pokušao da naruči ubistvo.

Ispostavilo se da je „ubica“ radio za FBI i tako su ga uhapsili, 12 dana pre planiranog ubistva. Tinejdžer je takođe tražio od unajmljenog "ubice" da kupi eksploziv koji bi ovaj koristio za neke naredne mete.

Kolon je koristio i ime Ahmad Šakur i preko interneta je naučio da pravi bombe, a njaverovatnije je i tako stupio u kontakt sa islamističkom terorističkom grupom ISIS

Kolona su uhapsili 2015. godine, nakon priznanja preti mu 15 godina zatvora i kazna od 250.000 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter