Izvor: Kurir.rs
18.11.2023 u 14:41
0

GRAĐANI, OPREZ: Internetom kruži nova prevara, ova greška može skupo da vas košta

Pojedini građani su se požalili na to da dobijaju SMS poruku sumnjive sadržine, u kojoj se nalazi link na koji ne bi trebalo da kliknete. Prevaranti iskorišćavaju trenutni zastoj sa paketima, evo i kako.

U moru internet prevara, koje su u poslednje vreme preplavile društvene mreže, javila se nova. Kako svedoče pojedini građani na društvenim mrežama, u SMS poruci koja im je stigla nalazi se link „sumnjive prirode“.

Na društvenim mrežama se pojavilo novo upozorenje na internet prevaru koja može ugroziti privatne podatke korisnika, a na ovu prevaru upozorili su pratioci Instagram stranice Moj_beo_grad_ .

– Samo da javim da mi je stigla poruka i 100 odsto je neka prevara jer nikakve pakete ili dostavu ne očekujem. Ako je neko dobio sličnu poruku da zna – navodi jedan od korisnika Instagrama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter