Izvor: Kurir.rs
25.07.2023 u 15:22
0

IVANA SE JEDVA SPASLA IZ SUPERĆELIJSKE OLUJE U KRALJEVU: Po njoj tukli i srča i grad, krv liptala, sva izubijana (FOTO)

Zbog superćelijske oluje šest vanrednih situacija je na snazi.

Ivana je tokom prethodne superćelijske oluje doživela pravu dramu, doslovno je jedva izvukla živu glavu.

POGLEDAJTE KAKO ĆE SE KRETATI SUPERĆELIJSKA OLUJA OD TRENUTKA KAD UĐE U SRBIJU: Sledi nam novi udar, ceo region strepi

Ivana i Anej su inače mladi par iz Beograda, zaposleni u IT industriji, žive na Divčibarama, a jedan njihov sasvim običan dan pretvorio se u pakao.

– Na žalost, Ivana se juče (pre dva dana) našla u vožnji tokom najveće oluje u Kraljevu. Uspela je da siđe sa kolovoza, ali se kroz par sekundi staklo sa vrata raspuklo po njoj i krenula je da krvari. Šoferka je naprsla skroz i od straha od stakla ona je istrčala iz auta – navodi se na Instagram profilu Ivane i Aneja.

Printscreen

 

Dodaje se da je Ivana zadobila povrede glave, ramena i po celom telu zbog grada.

– Samo je videla jednog čoveka koji se sakrio pored svog motora, prišla mu, a već je krvarila na nekoliko mesta, on ju je svojim telom zaštitio, jer je imao kacigu i ranac na leđima – opisali su oni kako je sve to stravično izgledalo.

Napisali su i da su se Ivana i taj čovek vratili u auto kako bi se sakrili od oluje.

– Ivana po celom telu ima modrice, kopče na glavi i leđa su cela izgrebana. Snaga grada bila je tolika da je auto potpuno razbijen. U Kraljevu su mnoge kuće ostale bez krova, automobili razlupani, u hitnoj je bio kolaps od povređenih ljudi – navodi se u objavi Ivane i Aneja.

Dodali su da su Ivanine povrede mnogo veće nego što se misli da grad može da učini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter