Izvor:
19.11.2016 u 16:39
0

Juriš u finale: Đoković mora da pobedi Nišikorija, kako bi ostao u trci za povratak na tron!

Novak Đoković u subotu od 21.00 čas igra polufinalnu meč završnog mastersa u Londonu protiv Keija Nišikorija.

Iako srpski as nije u prepoznatljivoj formi, Nišikori ne bi trebalo da predstvalja težak posao. Ovo će biti njihov šesti susret u 2016. godini.

Sudeći po prethodnih pet mečeva, Đoković bi i u Londonu trebalo da upiše novi rutinski trijumf. Novak je izgubio samo jedan set od Japanca u ovoj godini i to u Rimu.

Kada je stigao u London, nakon što je izgubio prvo mesto, svi su se pitali koliko može Novak Đoković. Bio je loš na startu protiv Dominika Tima, protiv Miloša Raonića nije bilo lako, ali je pokazao da se vraća u staru formu, dok je protiv Davida Gofana potpuno kontrolisao meč.

Nišikori je u grupi pobedio Vavrinku, dok je poražen od Mareja i Čilića u poslednjem meču, kada se verovatno čuvao za duel sa Đokovićem.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter