Izvor: alo
28.03.2024 u 17:20
1

KOMIŠIJA I DALJE NE ODUSTAJE OD POTRAGE MALE DANKE: „Nije sigurno u zemlju propala“

Na licu mesta i dalje je policija, a roditelji su na saslušanju u PU Bor. Teren oko kuće i dvorišta u kom je nestala mala Danka i dalje se čisti, a to će se nastaviti i sutra kako bi sve bilo spremno za inspektore koji treba da rade na ovom slučaju.

– Došao sam iz škole oko 2, u pola 3 su došle dve, tri patrole. Rekli su da je nestalo dete, posle toga je došlo još patrola. Došli su potom helikopteri, psi tragači. Kad se sve desilo tu su bile baba mama i deda, i brat devojčice. Nisu često dolazili ovde, došli su u vikendicu sada. Mislili smo da se izgubila, pala, ali ništa od toga. Ali dete sigurno nije propalo u zemlju. Majka je, kad sam došao, bila u suzama, ali baba više. Baba je ceo dan plakala, Hitna joj je uveče davala terapiju.

Na pitanje da li je oteta rekao je: „Sto posto je oteta“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KOMIŠIJA I DALJE NE ODUSTAJE OD POTRAGE MALE DANKE: „Nije sigurno u zemlju propala“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter