Izvor:
10.10.2017 u 02:50
0

Konačno progovorio: Beker otkrio razlog zašto je prestao da radi sa Đokovićem!

Legendarni nemački teniser Boris Beker otkrio je zbog čega više ne trenira Novaka Đokovića.

Srbin i Nemac imali su izuzetno uspešnu trogodišnju saradnju tokom koje je Đoković dominirao svetskim tenisom osvojivši šest Gren slemova, a sve je kulminiralo na Rolan Garosu 2016. godine kada je Novak osvojio četiri Slema u nizu.

Saradnju su počeli 2013. godine.

"Bio sam u Johanesburgu kada me je Novakov agent pozvao i pitao da li sam zainteresovan da ga treniram. Pitao sam zbog čega jer je on drugi na svetu, a njegov agent mi je rekao da je to i problem", rekao je Beker.

Saradnju su okončali na kraju 2016. godine kada je Novak i izgubio prvo mesto na ATP listi. Beker je otkrio šta je ključ kada je u pitanju profesionalni tenis i zbog čega više ne trenira Novaka.

"Tenis mora da bude na prvom, a porodica na drugom mestu. Tako je, kako je. U suprotnom možemo da ostanemo prijatelji, ali neću te trenirati", naveo je Nemac razlog raskida saradnje sa srpskim asom.

Đoković je od Rolan Garosa 2016. u padu forme, a posle Vimbldona ove godine odlučio je da napravi pauzu do 2018. zbog povrede lakta.

alo.rs
Foto: Twitter/Hello!, Twitter/WebtribuneRs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter