Izvor: HappyBSC
27.10.2020 u 07:45
0

KORONA JOŠ JAČA! Zabrinjavajuća statistika, u Srbiji 25% više zaraženih nego letos!

Razvoj Kovida 19 u Srbiji

ĆIRILICA NA KROVU SVETA

NEKI BI U CRNOJ GORI LAKŠE PRIZNALI DA IMAJU TRIPER NEGO DA SU SRBI! Ni Đukanović ne veruje u tu izmišljenu naciju i jezik!

MILOŠEVIĆ JE MOGAO SAMO DA SE PREDA! Mi nismo trebali da branimo postojeće stanje iz 1974.

PROMENIO SE ODNOS SNAGA U SVETU! Treba odmah da ispravimo grešku iz 2001.

SRBIJA I EU! Veće su šanse da nikada ne uđemo nego da uđemo u Evropsku Uniju!

Prof. dr Petar Kočović, koji preko matematičkog modela već mesecima unazad prati razvoj korona virusa u našoj zemlji, zabrinuo je mnoge novim statističkim prognozama. Prema njegovim podacima za sada je treći talas jači od drugog čak za četvrtinu.

Procenti predstavljaju ukupan broj zarazeni do datog dana. u koloni 3 se uporedjuje III talas sa II talasom (broj zarazeni od prvog dana talasa do broja u koloni 2). U koloni 4 se uporedjuje III talas sa ukupnim procenjenim brojevima zarazenih u III talasu.

Kočović je objavio podatke za period od 37. do 41. dana trečeg talasa epidemije, odnosno od 20. do 24. oktobra. Za svaki dan u tom periodu profesor je naveo i za koliko je procenata porastao broj zaraženih u ovom trećem talasu u odnosu na drugi talas.

Procenti predstavljaju ukupan broj zarazeni do datog dana. u koloni 3 se uporedjuje III talas sa II talasom (broj…

Posted by Petar Kocovic on Недеља, 25. октобар 2020.

Prvog dana u tom periodu procent je porastao za pet odsto, a onda se postepeno peo i za bezmalo četiri dana došao na 25 odsto!

Treći talas u svom 41. danu dostigao snagu koja je veća nego što se moglo pretpostaviti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter