Izvor: Tanjug
07.07.2020 u 10:15
0

KORONA RAPORT IZ KC VOJVODINE Na lečenju 159 pacijenata

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 159 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa Kovid- 19.

Od tog broja, kod devet pacijenata, s obzirom na njihovo trenutno zdravstveno stanje, lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije, saopštio je danas KC Vojvodine. Navedeno je da se u Urgentnom centru KCV beleži porast broja pacijenata koji nemaju Kovid-19 pozitivnu virusnu infekciju.

OVO MORATE ZNATI

UPOZORENJE! Klinička slika dece ozbiljnija nego u prvom naletu korone

Vučić danas o formiranju Vlade, nastavku dijaloga, epidemiji

SAVETI! Pazite kako nosite masku, nepravilno nošenje može da bude KONTRAPRODUKTIVNO!

PIROT: Uvode se oštre preventivne mere!

U cilju sprečavanja zarazne bolesti Kovid-19 i preduzimanja svih preventivnih mera i postupaka širenja virusa sa ciljem zaštite zdravlja i bezbednosti stanovništva, podseća se da obavezna preventivna mera podrazumeva nošenje zaštitinih maski u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju, a preporučuje se nošenje maski u svim zatvorenim prostorima.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KOMŠINICA VOZAČA SMRTI OTKRILA DETALJE: Mihajlo nikada nije pio

SUNCE SE OKREĆE TRI PUTA, A VODA DOBIJA MOĆ: Danas je Ivanjdan!

PIRAMIDE NE POSTOJE SAMO U EGIPTU! Bračni par iz Rusije sagradio piramidu u dvorištu, 19 puta manja od one u Gizi! (VIDEO)

EKSPLOZIJA NA MARAKANI! Zvezdan Terzić ide u UEFA! (FOTO)

Pored ovih preporuka neophodno je održavanje odgovarajuće distance, kao i redovno pranje, i dezinfekcija ruku, kaže se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter