Izvor: Biznis insajder
07.07.2020 u 10:29
0

KORONA KROJI ZANIMANJA Ovo će biti najplaćeniji poslovi!

Korona je učinila svoje, svugde u svetu je ostavila i ostavlja posledice, a sada je otkriveno koji će poslovi biti najplaćeniji.

OVO MORATE ZNATI

UPOZORENJE! Klinička slika dece ozbiljnija nego u prvom naletu korone

Vučić danas o formiranju Vlade, nastavku dijaloga, epidemiji

SAVETI! Pazite kako nosite masku, nepravilno nošenje može da bude KONTRAPRODUKTIVNO!

PIROT: Uvode se oštre preventivne mere!

Američki poslovni magazin „Biznis insajder“ je objavio listu 30 najbolje plaćenih poslova u budućnosti. Lista je sastavljena na osnovu podataka Kancelarije za zapošljavanje Sjedinjenih Američkih Država.

Listu dominantno čine poslovi iz oblasti medicine i tehnologije. Sastavljena je na osnovu dosadašnjeg rasta plata u različitim zanimanjima. Reč je o poslovima čiji su iznosi već sada veće od prosečne godišnje plate od 39.810 dolara, koliko je iznosila u 2019.

Među pet najplaćenijih poslova su analitičar u menadžmentu, finansijski menadžer, generalni menadžer, stručnjak za razvoj softvera i aplikacija, kao i medicinska sestra, piše „Biznis insajder“.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KOMŠINICA VOZAČA SMRTI OTKRILA DETALJE: Mihajlo nikada nije pio

SUNCE SE OKREĆE TRI PUTA, A VODA DOBIJA MOĆ: Danas je Ivanjdan!

PIRAMIDE NE POSTOJE SAMO U EGIPTU! Bračni par iz Rusije sagradio piramidu u dvorištu, 19 puta manja od one u Gizi! (VIDEO)

EKSPLOZIJA NA MARAKANI! Zvezdan Terzić ide u UEFA! (FOTO)

Pretpostavlja se da će godišnja plata analitičara u menadžmentu biti 118.300 dolara, finansijskog menadžera 104.700, generalnog menadžera 165.000, stručnjaka za razvoj softvera i aplikacija 241.500, a medicinske sestre 371.500 dolara. Navedeni iznosi plata bi se trebali ostvariti u SAD-u do 2028. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter