Izvor: BSC HAPPY/ALO
30.07.2023 u 09:39
0

KRENULA DA CEPA DRVA, ONDA JE POČELA KRV DA CURI – Mira otkriva kako je izbegla smrt na Ognjenu Mariju

Pravoslavni vernici danas obeležavaju Ognjenu Mariju. Za jednu ženu, verovanja za ovaj praznik pokazala su se kao istinita

U našem narodu poznato je da na veliki praznik ne valja raditi teške poslove, a to posebno važi za dan kada proslavljamo Ognjenu Mariju.

Nije retkost da čujemo priču kako se nešto loše dogodilo nekom ko je iza namere ili nehotice uzeo da radi nešto od težih poslova baš na dan kada je veliki svetac.

U potresnoj ispovesti, Mira je ispričala kako je mogla da pogine.

Ona je pre nekoliko godina zaboravila da je praznik i izašla iz kuće kako bi nacepala nekoliko drva potrebnih za vatru u letnjoj kuhinji. To je moglo da je košta života. Taj dan je bio praznik Ognjene Marije.

U trenutku dok je cepala drva, zamahnula je iznad glave, sekira je spala sa drške i pala joj direktno sa visine na glavu. Krv je krenula da joj curi, a dok je zavijala glavu setila se da je praznik.

– To mi je bilo upozorenje. Udarilo me po glavi jer sam zaboravila da je Ognjena Marija. Nije trebalo da radim taj dan – rekla je Mira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter