Izvor: Informer
25.10.2021 u 13:56
0

KRIZNI ŠTAB TRAŽI NOVE MERE!

Tokom konsultacija koje su dogovorene za danas, članovi medicinskog dela Kriznog štaba  uobličiće zahteve koji će izneti pred ostatak ovog tela, koje bi kako se očekuje trebalo da zaseda do kraja sedmice.

– Trebalo bi hitno da rešavamo ovu katastrofalnu epidemiološku situaciju, po istom modelu kao druge civilizovane zemlje – rečeno je  u medicinskom delu štaba.

PROČITAJTE JOŠ: LOŠE VESTI SA INSTITUTA ZA MAJKU I DETE: DEVOJČICA (7) PRIKLJUČENA NA RESPIRATOR

-Vakcinisano je tek oko jedan odsto dece, a masovnijom imunizacijom u školskom uzrastu, počev od 12. godine, i sa samo jednom dozom vakcine postigli bismo fantastičan rezultat. To je jedini način da zaštitimo decu, koja sve češće obolevaju od kovida, pa i sa izuzetno teškom kliničkom slikom.

PROČITAJTE JOŠ: U EMISIJI „POSLE RUČKA“ NA TV HAPPY: Sve učestalije nasilje nad starim licima!

Medicinski deo štaba, takođe, traži da se da se ograniče  kontakti.

– Kovid propusnice samo u restoranima i to posle 22 sata, ne mogu da poprave situaciju onoliko koliko bi bilo nužno – navodi naš sagovornik iz Štaba. – Mi još od maja insistiramo na uvođenju kovid „pasoša“, i verujemo da je svakom jasno da ovako polovično rešenje, ne može da nas dovede do cilja. Nije vreme za okupljanja, ni u 10 ujutru, ni u 22 uveče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter