Izvor: KURIR
17.04.2024 u 22:44
0

LAŽNA VEST O NAPADU NA INSPEKTORKU KOD KRALJEVA: Oglasio se MUP Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da je vest koju je portal "Sandžak Danas" objavio pod naslovom "Teško pretučena inspektorka Amela Smajović dok je bila na zadataku" lažna i da je to još jedan primer obmanjivanja javnosti i grubog kršenja novinarske etike, navode iz MUP Srbije i dodaju:

„Posebno naglašavmo da Policijskoj upravi u Kraljevu nije prijavljen ni jedan događaj u kojem je učestvovala osoba sa imenom Amela Smajović, kao i da u MUP-u nije zaposlena, niti postoji osoba sa ovim imenom i prezimenom.

Takođe policijski službenici su proverom utvrdili da na Vojno-medicinskoj akademiji nije primljena pacijentkinja sa imenom Amela Smajović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje plasiranje netačnih i neproverenih informacija u javnost koje obmanjuju i uznemiravaju građane“.

MUP Srbije poziva medije da ne pristupaju olako objavljivanju ali ni preuzimanju neproverenih informacija, a radi istinitog, pouzdanog i tačnog informaisanja javnosti provere sve informacije u Odeljenju za medije i komunikacije MUP-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter