Izvor: BSC Happy
20.03.2024 u 12:55
0

MUKE ŽIVE! Ispovest muškarca u „POSLE RUČKA“ digla Srbiju na noge: Jedina žena koju sam voleo mi našla ZELENAŠA da pomognem njenom SINU, zatim i njenom KUMU, sada… nemam ništa VIDEO

Zelenaši su u Srbiji oni čije se ime ne pominje, a mnogo njih se nalazi pod jarmom i kamatama duga koji nastaje uzimanjem pozajmice, od početka nasmejanih i uljudnih ljudi. Ispovest Milana Bugarčića u emisiji "Posle ručka" na našoj televiziji, naterala nas je da se zapitamo koliko smo u stvari naivni i da bismo bili spremni, čak ni kad nas lično nužda ne tera, da zaigramo to "vrzino kolo" uzevši novac od zelenaša.

Milan Bugarčić je podelio sa nama svoju bolnu ispovest

– Povukao sam se, nemam moć, nemam novaca da nađem dobrog advokata. Drugi zelenaš, isto preporuka njena. U priču ulazi njen kum, dao bi život za neku osobu, da ostaviš dobar utisak, da nigde ne pogrešiš, a ona zloupotrebljava. Posle godinu dana sam tražio novac, ipak je u pitanju njen kum. U vezi smo bili tri godine sa moje strane, a sa njene nismo bili ni 24 časa. Uvek sam ja žrtvovan, spašavaj, uvek ona mene zove. Konkretno ona mene zove, drugi put sam spašavao njenog kuma. Nisam znao o kome se radi. Nije on tražio od mene, ona je to tražila, podišla je pod kožu, to je bilo nešto jače. Nije isključeno da mi neće tražiti i treći put – ističe nesrećni Bugarčić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter