Izvor: BSC Happy
20.03.2024 u 10:06
2

SLUČAJ ANE MIHALJICE DOBIJA LEP EPILOG: SAŠA BOROJEVIĆ obavestio NACIJU o kraju AGONIJE koja je potresla DRŽAVU VIDEO

Događaj o kom je prva izveštavala emisija Happy tv "Posle ručka", dobio je svoj epilog. Slučaj Ane Mihaljice, o kojem danima bruji javnost, moglo bi se reći da je posle nedelja agonije, krenuo u dobrom smeru, a lepu vest je prvi podelio Saša Borojević.

– Danas je Ana Mihaljica potpisala plan usluga Socijalnog iz Novog Sada.

22.03.2024. se potpisuje Korektivni nadzor, inače današnji potpisani plan je sastavni deo kolektivnog nadzora..
Sve je ovo moglo isto da se uradi 18. decembra. Ovde je narod pobednik, ujedinjeni narod koji je stao u odbranu Ane Mihaljice!
Ana Mihaljica je primer, ali ne treba da bude nosilac krsta sve dece koja su na meti globalističkih agendi, već treba uticati na promene Zakona, na poboljšanje i korekcije sistema, bolje protokole. Uspeli smo da utičemo na to da se deca vrate majci u narednih 7 dana. Samo mudrim delovanjem se može doći do cilja – istakao je Borojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SLUČAJ ANE MIHALJICE DOBIJA LEP EPILOG: SAŠA BOROJEVIĆ obavestio NACIJU o kraju AGONIJE koja je potresla DRŽAVU VIDEO”

  1. Lažeš,nema korektivnog nadzora i šta si ti rešio ? Drugo,nemaš punomoć od majkebda izlaziš javno sa dogovorima između dve strane. Tu su advokat i majka. Ti promeni zakon,ako si tako moćan. Gde si bio do sad?

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter