Izvor: Happy BSC
01.07.2021 u 20:49
0

NAUČEN DA BRANI OTADŽBINU ŽIVOTOM! VOLELI GA, HVALILI, TAPŠALI PO RAMENU, ALI I HAPSILI! NA 100 PTANJA večeras odgovara VESELIN ŠLJIVANČANIN

– Ne propustite svetski TV format u režiji voditeljke Ivane Savić. Nikada viđenjeno emisija na ovim prostorima. Ili je dovoljno reći samo – „100 pitanja“

PROČITAJTE JOŠ:

OD DANAS UKINUT ROMING NA ZAPADNOM BALKANU: Cene niže i za 90 odsto – evo koliko će vas koštati pozivi

TEŠKA POVREDA STEFANA JOVIĆA! Propustiće Olimpijadu?!

SUTRA KONAČNI REZULTATI MALE MATURE: Uskoro popunjavanje liste želja za upis učenika u srednje škole

DRECUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Problem na KiM je što sada Amerika smatra Srbiju partnerom!

BOLNICI U ZRENJANINU 30 MILIONA: Pokrajinska vlada izdvojila sredstva za opremanje zdravstvenih ustanova

Ekskuzivan gost emisije „100 pitanja“ večeras od 22:50  na Happy televiziji,  pukovnik Veselin Šljivančanin

 Vaspitan da bude čovek, učen da voli otadžbinu, naučen da je brani životom , voleli su ga , hvalili, tapšali po ramenu a doživeo je i vreme kada su ga hapsili i razbijali mu stan.

Njegov put je bio gorak, od nacionalnog heroja , optuženika za ratne zločine do ponovo slobodnog čoveka. Mali ljudi su mu pomagali u velikoj nevolji.

Bilo mu je lakše da bude jagnje među zverima nego čovek među neljudima. A danas mu je najlakše da bude deda i da svoje unuke uči da budu dobri ljudi, a ostalo je sve lako biti.

Šljivančanin govori po prvi put na jednoj televiziji o građanskom ratu u Vukovaru , o izdaji, borbi u Hagu, suzama na ratištu , ljubavi porodici, Crnoj Gori i životu 

Voditeljka emisije Ivana Savić je pripremila pitanja na koja Šljivančanin do sada nije odgovarao.

Ovog puta će se na Happy televiziji saznati sve iz prve ruke iz ugla čoveka koji je iskustveno doživeo ono što sem moglo čuti samo iz filmova. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter