Izvor: HAPPY BSC
11.02.2023 u 20:55
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ NA HAPPY TV: Započnite dan uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa vrsnim stručnjacima!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove nedelje to je Ljuban Karan – bivši pukovnik KOS-a.

U emisiju će se uključiti Lazar Stević – novinar TV Most, Vlastimir Vidic – politikolog, Davor Vidović -vođa spasilačkog tima iz Srbije i Dejan Jelača – glumac.

U nastavku jutarnjeg programa, na temu „Na koji način nas životinje upozoravaju na zemljotres“ govoriće Aleksandar Gavrić – osnivač udruženja “Animal Rescue Serbia”.

Petar Bogosavljević – zaštita potrošača i prof. dr Ivan Arnautović – ekonomista i privrednik govoriće na temu „Gde je najjeftiniji zivot u Srbiji?“, dok će se u program uključiti Vladimir Živanovic iz Turističke organizacije Zlatibor.

Naš sledeći gost je Andrija Jorgić – generalni direktor „Borbe“.

Na temu „Kako žive Srbi u dijaspori?“ u emisiju će se uključiti i o ovoj temi govoriti naši sledeći gosti: Sanja Doležal iz Francuske, Vladimir Kokanović – predsednik Saveza Srba u Sloveniji javiće se iz Ljubljane, Miroslav Tričković – demokratska partija Srba u Makedoniji javiće se iz Skoplja, dok će se iz Pariza uključiti Slađana Novaković – predsednica udruzenja “Ja volim Francusku”.

„Ljubav ne zna za godine“ je naša sledeća tema o kojoj će pričati Nebojsa Kundačina – glumac i Marija Kundačina – glumica.

Slaviša Vujić – pevač, Zorana Mićanović – pevačica i Dragana Stojanović – novinarka „Telegrafa“ pričaju o bakšišu na estradi.

U toku jutarnjeg programa očekuju vas i uživo uključenja naših reportera iz Beograda, Niša i Novog Sada. Ne propustite najaktuelnije i najzanimljivije priče.

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter