Izvor: Happy BSC
28.08.2021 u 10:03
0

NEKADAŠNJI ISTRAŽNI SUDIJA DANICA MARINKOVIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Račak je bio veliko uporište terorista, ubijani su civili i policajci!

Voditelji emisije „Vikend Jutro“ govorili su sa gostima emisije o Vokerovim lažima, i da li je to bio povod za bombardovanje.

Gosti emisije bili su Danica Marinković -nekadašnji istražni sudija, Nikola Šainović- nekadašnji premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije i Saša Milovanović- direktor lista „Srpski telegraf“.

Danica Marinković -nekadašnji istražni sudija iznela je svoje mišljenje na ovu temu.

– U selo Račku desio masakr nad albanskim civilima. To je i prethodilo nato bombardovanju nad Jugoslavijom. Pucano je i na nas postojala je opasnost da neko od nas pogine. To je unapred smišljeno i znalo se ko stoji iza toga. To je bila laž koja je prethodila bombardovanju- istakla je Danica Marinković -nekadašnji istražni sudija.

VAŽNO: 

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Zanemarujemo bogatstvo prirode kojom smo okruženi, zdrava hrana je svuda oko nas

NE PROPUSTITE EMISIJU „SAVETNIK“: Svaki problem ima rešenje – brzo, tačno i jasno do pravih odgovora! (OD PONEDELJKA U 13.00 ČASOVA, HAPPY TV)

Siniša Mali: POVEĆAVA SE NEOPOREZIVI DEO ZARADE!

BELIVUK I NJEGOVA EKIPA OSTAJU IZA REŠETAKA!

– To je jedan presedan u sudskoj praksi. U selu račko ušao je veliki broj predstavnika i domaćih i stranih. Pronađeno je  40 tela ubijenih terorista u Račku. U daljem sprovođenju istraživanja utvrđeno je  da su to bili teroristi koji su poginuli u sukobima sa policijom i terorističkom sukobu u Račku.

– Izvšena je antiteroristička akcija. Nama je poznata činjenica da je Račak bio veliko uporište terorista. Ubijali su civile, policajce, pucali na vozila. Srpska policija je isplanirala tu akciju u kojoj  su poginuli teroristi – rekla je Danica Marinković -nekadašnji istražni sudija.

– Bilo je rovova, pronašli smo bunker, poginulih terorista u vatrenom prekršaju sa srpskom policjom. Svi su to videli i svi su to znali. Krenulo se u akciju. Moje zapažanje niko ne može da pobije po meni su to bili teroristi – izjavila je Danica Marinković -nekadašnji istražni sudija.

Nikola Šainović- nekadašnji premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije nadovezao se na temu i izneo svoj stav o tome.

– Postoje dve stvari jedna je šta se u račku stvarno desilo. Račak je rekonstruisan detaljno i sa naše strane i sa njihove strane. Mi smo to dobili i u optužnom materijalu .Ta teroristička  grupa je imala svoj štab komandu vojnike i rov kilometar dugačak. Selo Račak je bio teroristički organizovan zato je bio prazan. U svedočenju povodm račka svedočio je Šukri Bujatkoji je komandovao.

– On je rekao da je imao oružje za dve brigade. Pola boraca je bilo u civilu. Svi su stradali u toj borbi, jer su trčali prema rovovima.Policija je tihom akcijom ušla u rovove i tako su stradali.Sto civila su pokupili sa ulice. Neke nikad nismo našli jer su ih pobili. Mnogo je urađeno da se obezbedi istina. Bombardovanje nije stalo , jer u pitanju bio kredibilitet predsednika amerike i NATO-Nikola Šainović- nekadašnji premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije- istakao je Nikola Šainović- nekadašnji premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠ: 

KORONA PRESEK: Ovo su najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

UŽAS NA ČUKARICI: Muškarac POGINUO u teškoj saobraćajnoj nesreći!

MOMIROVIĆ: Kruševac je lider u Srbiji po investicijama u komunalnu infrastrukturu

MINISTAR KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Puna podrška predsednika da svi dobiju krov nad glavom i da naselimo nenaseljene predele!

Saša Milovanović- direktor lista „Srpski telegraf“ izneo je svoj stav na ovu temu.

–  Njima se toliko žurilo da  operacija Račak neposredni povod za bombardovanje nije prošao ni na njihovim zlogalasnim sudovima .Imate pravljenje logora gde su ubijani Srbi. Tu niko nije ostao živ i za ubijanje  su okrivili stražare logora, a ne Haradinaja. To je bila policijska akcija,centar terorista. Ti zločinci njihovi nikad nisu kažnjeni- istako je Saša Milovanović- direktor lista „Srpski telegraf“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter