Izvor: ALO.RS
04.10.2023 u 17:45
0

NESTAO SIN TIKTOKERA: Otac moli sve za pomoć, porodica neutešna!

Porodica i prijatelji nestalog Vida Dinjaškog čekaju vesti s nadom i strepnjom, a zajednica se mobilizuje kako bi pružila podršku u potrazi za njim.

Sinoć oko 1 Sat u Novom Sadu nestao je Vid Dinjaški, a vest o njegovom nestanku proširila se na društvenim mrežama. Njegov otac poslao je apel da se jave svi koji imaju neku informaciju.

– Ukoliko imate bilo kakve informacije, molimo vas da javite najbližoj policijskoj stanici – piše u apelu njegovog oca.

Vidov otac je Marko Dinjaški, poznati tiktoker, koji se na društvenoj mreži TikTok predstavlja pod imenom „aliceinwonderbandserbia“ i snima viralne klipove o ekologiji. 

Klip po kojem ga i mnogi poznaju jeste kada su se snimili dok pevaju „Ja posejah lubenice“.

POČELE PRIJAVE ZA KREDITE I STIPENDIJE: Studentima od 13.000 do 30.000 dinara, ovo su uslovi

Nestanak osobe je uvek ozbiljna situacija, i svi građani su pozvani da budu pažljivi i odgovorni u ovakvim trenucima. Ukoliko imate informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju Vida Dinjaškog, molimo vas da se odmah obratite policiji kako bi se što pre pronašla nestala osoba i osigurala njegova sigurnost.

Porodica i prijatelji nestalog Vida Dinjaškog čekaju vesti s nadom i strepnjom, a zajednica se mobilizuje kako bi pružila podršku u potrazi za njim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter