Izvor: K1
28.03.2024 u 18:30
0

NEŠTO SE DEŠAVA! Vatrogasci pod rotacijom stigli ispred kuće u kojoj je nestala Danka!

Interventna jedinica pod rotacijom, kao i dva vozila vatrogasaca spasilaca pojurila su ka Banjskom polju gde je nestala dvogodišnja Danka Ilić. Takođe, na licu mesta je i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Vatrogasno vozilo pod rotacijom stiglo je nešto pr 18 sati ispred kuće kod koje je Danka Ilić (2) poslednji put viđena u utorak popodne.

Reporterka koja se nalazi u Banjskom Polju rekla nam je da su vatrogasna kola brzo projurila pored dela u kom se nalaze novinari i da se nalaze ispred kuće gde nešto rade.

Policija i vatrogasne službe tokom celog dana raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom polju. Naša reporerka javlja da je kuća kod koje je nestala Danka u jako lošem stanju.

Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom napravom, saznaje Telegraf.rs na licu mesta. Reč je o termovizijskoj kameri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter