Izvor: Happy BSC
30.03.2022 u 11:15
0

NEVIĐEN PRITISAK NA „AIR SRBIJU“ DA SMANJI LETOVE ZA RUSIJU! Dačić je medijima iz Moskve otkrio pravu istinu

„Air Srbija“ je zbog „nečuvenog pritiska” bila prinuđena da smanji broj letova za Rusiju na jedan dnevno. Ovo je u intervjuu za Izvestija izjavio predsednik Narodne skupštine (parlamenta) Srbije Ivica Dačić.

Prema njegovim rečima, srpska avio-kompanija je u jednom trenutku ostala jedina evropska kompanija koja održava redovne letove za Moskvu i Sankt Peterburg, ali je zbog toga morala da se suoči sa kriminalnim protivljenjem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Jasno je da je potražnja za ovim letovima drastično porasla, a naša kompanija je videla komercijalni interes da poveća broj letova do ruskih gradova. Međutim, učestali su slučajevi lažnih dojava o eksplozivnim napravama u avionima, što je stvaralo velike probleme u odvijanju saobraćaja, pa smo bili prinuđeni da frekvenciju letova vratimo na prethodni nivo“, uveravao je srpski političar.

On je trenutnu situaciju nazvao „nečuvenom vrstom pritiska“ i pojasnio da su lažne uzbune o eksplozivnim napravama u vazdušnom saobraćaju teško krivično delo.

„Uveren sam da će istrage otkriti pravu prirodu i svrhu takvih kršenja. Siguran sam da će se ispostaviti da je tamo bilo dosta politike“, naglasio je Dačić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter