Izvor: Alo.rs
02.12.2023 u 19:34
0

„NISMO VEROVALI SVOJIM OČIMA ŠTA VIDIMO“: Neočekivan prizor šokirao meštane Ivanjice

Meštani kažu da ne pamte da se ovo ranije dešavalo u Ivanjici.

Uprkos snežnim padavinama koje su prethodnih dana okovale Goliju, današnje visoke temperature na površinu su izmamile neočekivane goste. U selu Bele Vode meštani su snimili dugačku zmiju na putu.

– Nismo verovali svojim očima šta vidimo. U pitanju je poskok, ovo ne pamtimo da se ranije dešavalo. Iako je zima kalendarski sve bliža, očigledno je da je topao dan zbunio ove gmizavce, rekao je jedan od meštana.

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO FILIPINE: Zemljotres jačine 7,5 stepeni rihtera, u narednim satima očekuje se cunami u Japanu i na Filipinima

I tokom jesenjeg perioda uprkos tome što to nije period u kom se zmije često viđaju, na teritoriji Moravičko okruga zabeležena je njihova najzeda, a zčuveni zmijolovac Dejan Bisenić imao je pune ruke posla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter